Het Atlas Concorde Lifestyle Lab tegelconcept

Het Atlas Concorde Lifestyle Lab tegelconcept

Tijdens de Cersaie presenteerde Atlas Concorde tegels haar Lifestyle Lab concept dat gebaseerd is op een selectie uit hun assortiment van wand- en vloertegels. Dit concept gaat de traditionele manier om ruimtes in het interieur in te delen voorbij en verdeelt ze in micro-ruimtes vol met persoonlijkheid. Het resultaat is een combinatie van schoonheid, functionaliteit en welzijn met tegels voor wand en vloer. Voor de vloertegels en de wandtegels van de ontvangsthal heeft Atlas Concorde grote keramische tegelplaten gebruikt van de Marvel XL collectie. Met dit ontwerp vergroten ze de visuele impact van spectaculaire ruimtes. In de spa en de tuin combineert Atlas Concorde tegels voor wand en vloer uit de Marvel Stone collectie, geavanceerde en luxe marmeren oppervlakten met anderen die de simpele en elegante uitstraling hebben van natuursteen. De tegelcollectie bevat ook buitenvloeren van 2 centimeter dikte. Dit is middelpunt van de tuin waar het uiterlijk van steen wordt gecombineerd tot Atlas Concorde vloertegels met uitstekende technische eigenschappen.

Tegels die geschikt zijn voor elk interieur

Hier nam Altas Concorde een beautyshop, een ruimte toegewijd aan het verzorgen van gezicht en lichaam en heeft het verrijkt met dramatische driedimensionale oppervlakten van de wandtegels 3D Wall Design. Deze zijn rijk aan elegante designmogelijkheden tot passende en soms ludieke tegelontwerpen. De collectie bevat de nieuwe Mesh en Plot structuren voor de muur die worden gekarakteriseerd door golflijnen die ritmische lijnen op het oppervlak creëren. De Angle en Kite ontwerpen van de 3D Wall Design wandtegels staan bekend om hun abstracte ontwerpen en elegante geometrie die zij toevoegen aan de wanden. Nog een ruimte die perfect kan worden ingevuld met de Atlas Concorde tegels is de badkamer. De badruimte wordt verrijkt met Brick Atelier, een collectie van dierbare keramische wandtegels van 8 x 31,5 centimeter. Deze tegels geven een marmeren effect aan de muren zodat ze luchtig en fris ogen. In de badkamer zijn de Brick Atelier Bevel tegels gebruikt in een ruitvorm die een originele weerspiegeling zijn van de tegels die je ook op de muren in de metro van New York kan vinden.

Atlas Concorde tegels maken de stijl

In de boetiek of mode atelier zie je de glanzende en reflecterende oppervlakten van de Marvel Gems tegelcollectie terug. Deze zijn geïnspireerd door Venetiaans Terrazzo. Zo wordt een traditioneel thema bekeken van uit een modern oogpunt. In de badkamer wordt het Venetiaanse Terrazzo thema geïntroduceerd in een fijne blauwe tint. Een tweede boetiek werd door Atlas Concorde bekleed met de meubeltextielproducten van de Room collectie die warmte uitstralen. Dit zijn gecoördineerde vloer- en muurtegels met een chique en decoratief uiterlijk. Het ontwerp voor de ruimte met de tegels voor de Atlas Concorde tentoonstelling is ontworpen door MPA Mattia Parmiggiani Architects en tegelijk met een aantal belangrijke architectuur- en ontwerpmerken uitgebracht. Astro Lighting, Cea Design, Cielo, Fabbian en Living Divani hebben het meubilair aangeleverd. Voor een visuele weergave van het Lifestyle Lab kijkt u naar deze video: https://youtu.be/GqX2s8iCPOY