Kies je eigen decoratie

Stickers zijn een fleurige en originele decoratie voor je woonkamer, babykamer en kinderkamer. Bij ons kun je prima terecht voor stickers in allerlei kleuren, soorten en maten. Wij bieden de mooiste stickers voor kinderen én volwassenen.

Muurstickers

Een populaire en betaalbare optie is de muursticker. De stickers breng je eenvoudig aan op een gladde en vlakke muur. Omdat de dunne stickers gemaakt zijn van vinyl zijn ze haast niet van een echte muurschildering te onderscheiden. Met een fleurige muursticker in uw huis maak je absoluut indruk op het bezoek. Ons assortiment is met ruim 2500 ontwerpen zeer uitgebreid. Wij hebben bijvoorbeeld muurstickers van auto’s in allerklei soorten, kleuren en maten. De muurstickers van hippe wagens zijn stoer in zowel jongens als meisjeskamers. De kleur van de muursticker bepaal je helemaal zelf, in verschillende tinten en passend bij de kamer. Het is zelfs mogelijk om de tekst van de muurstickers aan te passen naar je eigen wensen.

Stickers van beroemdheden

Waan je je graag tussen de ‘sterren’? In ons uitgebreide assortiment hebben wij stickers van onder andere Michael Jackson, Nelson Mandela en Sean Connery. Je kunt de muurstickers ook als sjabloon bestellen. Breng het ontwerp aan op een gladde en vlakke muur en dep er vervolgens verf op met een kwast. Als de verf halfdroog is verwijder je het sjabloon. Bewonder daarna het prachtige resultaat.